Töltés...

Kapcsolatok

 Paintball Pécs

Telefonos elérhetőségek és kapcsolatok:
Meszlényi Tünde:   +36-20/ 569- 77- 91
Szabó Gábor: +36-20/458-51-60Játék foglalási szándékod minimum 24 órával játék előtt jelezd felénk.
(A rengeteg előfoglalás miatt ajánlott 1-2 héttel előre pályát foglalni)

Facebook:
PremiumPaintball Pécs

Instagram:
PremiumPaintball

Csatlakozz te is Facebook közösségünkhöz, likeold az oldalt, hogy te is nyerhess ajándék játékot!!

Most már az Instagramon is eléred a PremiumPaintball Pécs-Kozármisleny legfrissebb eseményeit!!!

PremiumPaintball Pécs Kozármisleny
Pécs Paintball

Ha már jártál nálunk, Facebookon vagy Google-on mindenképp értékeld pályánk és szolgáltatásunkat. Akár írd meg, hogy te mivel tennéd jobbá a nálunk töltött időt. Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Premium Paintball Pécs – Kozármisleny

  • Vezesd le nálunk az otthoni vagy munkahelyi feszültséget! Stresszes a munkahelyed, a főnök mindig csak piszkál, vizsgaidőszak, vagy csak szimplán kikapcsolódnál? Mindenre jó megoldást nyújt a pécsi paintball pálya. Hidd el jó lesz kimozdulni a városi zajból, a gépek sűrűségéből és az állandó stresszből. Komfortosan berendezett természetes környezetben vár a PremiumPaintball csapata Pécstől mindössze 5 km-re, Kozármislenyben. A nálunk töltött idő alatt a legnagyobb gondod maximum a füstgránát színének kiválasztása lehet. Legkönnyebben gépkocsival jutsz el hozzánk körülbelül 4 perc alatt. Amennyiben busszal érkeznél, Kozármislenyben a Templom téri buszmegállóban szállj le. Innen 700 métert kell sétálnod a pályáig.
  • Hogy mennyi ideig tart egy ilyen játék? 1 kör játék 5 perctől 20 percig tarthat. Ez attól függ, mennyire bújtál el vagy épp mennyire vagy taktikus játékos. És hogy meddig tart egy komplett játék? A hozzánk érkező csapatok átlagosan 3- 4 órát töltenek nálunk. Az alap- és középcsomag 3 óra és 4 játékidőt tartalmaznak. Amennyiben a premiumcsomagot választod, az egész napot nálunk töltheted, így akár bográcsozásra is van lehetőséged. Bográcsozást az időkorlát miatt csak a premiumcsomag választása estén tudunk biztosítani. Csomaglehetőségeket, árakat IDE kattintva éred el.
  • Hogy kik játszhatják a paintballt? Szinte bárki! A minimum korhatár 14 év szülői beleegyezéssel. Számunkra legfontosabb a biztonságod, így aggódnod sem kell a váratlan sérülések miatt. Természetesen a saját lábad elé neked kell nézned. 😊 Fájni fog? Érezni fogod, de még soha senki nem halt bele, sőt! Inkább élvezik. Nem hiába több millió embernek közkedvelt hobbyja. Kezdjük el együtt Magyarországon is népszerűsíteni ezt a sportot és legyen a te extrém hobbyd is. Lányok ti se aggódjatok, tapasztalatból mondjuk hogy sokkal magasabb a fájdalom küszöbötök és sok esetben jobban élvezitek a játékot, mint a fiúk.
  • Amiből viszont senki nem maradhat ki, az első játék kezdete elött, az a beavató lövés! Ez elengedhetetlen minden komoly paintballpálya számára. Egyrészt: jó móka. És nem csak a mi részünről. 😊 Erre azért van szükség, hogy tudd mire számíts játék közben. Amennyiben ezt túlélted, egész biztos hogy nem kell aggódnod, a beavató lövés tizedét fogod érezni játék közben. Ezalatt ugyanis nem kapsz ilyen tiszta találatot és az adrenalin szint miatt sokkal kevésbé érezhető a lövés.