Töltés...

Életkép

A legfrissebb életképeket Instagramon találod. Ehhez töltsd le az Instagram applikációt vagy kattints ide.

Addig is pár életkép a pályáról, csapatokról. Fő célcsoportunk a fiatalok, egyetemisták/iskolák, legénybúcsúk és céges rendezvények.

A pálya területe teljes mértékben gépkocsival megközelíthető jó és rossz időjárásban is. Autódnak külön biztonságos parkolóhelyet biztosítunk ahol egy találat sem érheti a jóbarátok által.
Az alap pihenőhely 25 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. Nagyobb csoportok esetén plusz ülőhelyet és asztalt biztosítunk mindenkinek

A Paintball története.

2019-es év nyarán pályabővítés várható. Várható méret 10.000 – 12.000 m2 lesz. További információról érdeklődj facebookon üzenetben vagy telefonon.
Amennyiben képek alapján nem tudod eldönteni hogy tetszik-e a pálya, és szeretnéd megtekinteni személyesen, Google-on kattints az útvonal tervezésre és nézd meg saját szemeddel előzetes egyeztetés alapján vagy akár anélkül. Jelenleg pályánk több mint 6000 m2-el rendelkezik. 90%-a árnyékos, fedett rész, így jó időben a tűző naptól sem kell tartanod. Minden csapatnak hideg frissítőt biztosítunk.


Az előírt szabályok szerint paintball pálya 100 m-es közelében közút vagy lakóépület nem lehet, így pályánkat nem a főtéren fogod találni.
Google útvonal tervező segítségével viszont rendkívül könnyedén megtalálod.
Pályánk az előírásoknak megfelelően kialakított, 2,5 m-es védőhálóval ellátott pihenőhellyel (Védőzónával) rendelkezik.
Számunkra legfontosabb a biztonságod!

Pályafoglalási szándékod kérlek minimum játék előtt 24-48 órával jelezd.
A rengeteg foglalás miatt ajánlott akár 1-2 héttel játék előtt érdeklődni.

Időpontot telefonon tudsz foglalni, elérhetőségeket ide kattintva találod.