Töltés...

Szolgáltatásaink

A következő szolgáltatásokat tudja számodra nyújtani a PremiumPaintball csapata:
Adrenalin, akár egész napos szórakozás, bográcsozás, csapatépítés, céges rendezvények, legénybúcsúk, ajándék.

Időpontot telefonon vagy üzenetben tudsz.
Játszani bejelentkezés alapján, akár az év minden napján.

Hogy mik azok a csomagok és mit tartalmaznak?! Áraink fülre kattintva áttekintheted.

Közeleg egy fontos esemény?! Szülinap, ballagás, legénybúcsú? Ajándékut alványainkkal lepd meg szeretted egy felejthetetlen élménnyel!Ajándékozz a Premiumapaintball Pécs csapatától egy felejthetetlen élményt.

Felszerelésünk:

Paintball maszk
Paintball overál

Paintball markerünk

Gravitációs tár

HP levegős palack

Paintball maszk

Paintball overál

Marker: Tippmann 98 custom, sűrített levegővel működő eszköz, mely festékgolyó kilövésére alkalmas. Mechanikus szeleprendszerrel működő eszközeink másodpercenként 4-6 golyót képesek kilőni.

Tár: Gravitációs tárakkal felszerelt markereink előnye, hogy kizárják az elektronikus meghibásodást.

Palack: Sűrített levegős palackokat részesítjük előnyben, a tapasztalatok szerint sokkal megbízhatóbb és jobban bírja az időjárás viszontagságait.

Maszk: A maszkok a játékos arcát, szemét és fülét védik. Fontos, hogy a maszk lencséje minél nagyobb látószögű legyen. A gyártók különböző időjárási körülményekhez gyártanak színezett lencséket is. A lencsék egy típusa az úgynevezett „thermo” lencse, amely kétrétegű, és arra hivatott, hogy megakadályozza a párásodást. Nálunk ilyenben játszhatsz

Ruházat: Rengeteg méretben, vadonatúj egyberészes overálokkal várunk, hogy ne a saját ruhád koszold össze, és hazafele az autóba is tisztán ülj be

Ha úgy érzed időközben megéheznétek, bográcsozási lehetőséget is biztosítunk. (Bográcsozás Premium csomag választása esetén választható). Nálunk csakis a legújabb és legmodernebb felszerelést kapod precízen és egységesen beállítva.


Hogy mégis mitől Prémium a PremiumPaintball Pécs???

Ha egyszer ellátogatsz kozármislenyi pályánkra, biztos tapasztalni fogod, hogy nálunk te vagy az első! Fontos számunkra, hogy élménydúsan, fülig érő szájjal és elégedettséggel megtöltve távozz tőlünk a játék végén. Hogy mégis mivel érjük ezt el? Minden fegyverünk/markerünk új és precízen beállított, így pénzed nem a levegőben szétszóródó golyókra költöd. Mindig magas minőségű lőszert használunk, hogy célzott lövéseid mindig oda kerüljenek, ahova azoknak kerülnie kell. Minden játék előtt teljeskörű tájékoztatáson és biztonsági oktatáson veszel részt, hogy saját és társaid hibájából se lehessen baleseted. A szakadt göncöket felejtsd el, csak is frissen mosott és méretedben megfelelő, új védőruházatban töltheted nálunk a napot. Van egy tényező, amire biztos nem gondolsz, ha első paintball játékodra készülsz. Ez nem más, mint hogy a fejed egy maszkkal védjük a játék során ami védi szemvilágod. Sok-sok esetben ez azonnal bepárásodik és 120%-ban rontja a játékélményt. Így, hogy zavartalan legyen a játékod, nálunk csak páramentes maszkokat tudsz használni, hogy célpontod mindig tiszta legyen. Így már minden tényező biztosítva van, hogy csak saját tudásodon múljon, eltalálod-e az ellenfeled. Ha elfáradtál, nyugodtan megpihenhetsz a védőzónában lévő 30 fős pihenőegyégben, ahol a grátisz üdítőd és rágcsálni valód kényelmesen elfogyaszthatod, míg ki nem pihented magad.

Ha még sosem játszottál, ne aggódj! Az egyik legbiztonságosabb pályán fogsz játszani a rendőrség által bevizsgált markerekel. Magasnyomású palackjainkat előírásnak megfelelően 3 évente ellenőriztetjük. Thermolencsés azaz páramentes maszkjaink pedig dupla üveggel védik szemed világát! Kérésre hölgyeknek külön mellvédőt biztosítunk. Bármilyen kérdés esetén nyugodtan keress minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

PREMIUM PAINTBALL PÉCS! MINDEN ALKALOMHOZ IS!


Csatlakozz te is Facebook közösségünkhöz, likeold az oldalt, hogy te is nyerhess ajándék játékot!!