Töltés...

Szolgáltatások

A következő szolgáltatásokat tudja számodra nyújtani a pécsi paintball csapata:
Adrenalin, akár egész napos szórakozás, bográcsozás, csapatépítés, céges rendezvények, legénybúcsúk, ajándék.

Időpontfoglalás telefonon vagy üzenetben.
Játszani a következő időpontokban tudsz előreegyeztetés után:
Hétköznap 16-30 tól
Hétvégén 8-00 vagy 13-00 órától.
Premium csomag esetén, hétvégén egész nap!
Hogy mik azok a csomagok és mit tartalmaznak?! Áraink fülre kattintva áttekintheted.

Közeleg egy fontos esemény?! Szülinap, ballagás, legénybúcsú? Ajándékut alványainkkal lepd meg szeretted egy felejthetetlen élménnyel!Ajándékozz a Premiumapaintball Pécs csapatától egy felejthetetlen élményt.

Felszerelésünk:

Paintball maszk
Paintball overál

Paintball markerünk

Gravitációs tár

HP levegős palack

Paintball maszk

Paintball overál

Marker: Tippmann 98 custom, sűrített levegővel működő eszköz, mely festékgolyó kilövésére alkalmas. Mechanikus szeleprendszerrel működő eszközeink másodpercenként 4-6 golyót képesek kilőni.

Tár: Gravitációs tárakkal felszerelt markereink előnye, hogy kizárják az elektronikus meghibásodást.

Palack: Sűrített levegős palackokat részesítjük előnyben, a tapasztalatok szerint sokkal megbízhatóbb és jobban bírja az időjárás viszontagságait.

Maszk: A maszkok a játékos arcát, szemét és fülét védik. Fontos, hogy a maszk lencséje minél nagyobb látószögű legyen. A gyártók különböző időjárási körülményekhez gyártanak színezett lencséket is. A lencsék egy típusa az úgynevezett „thermo” lencse, amely kétrétegű, és arra hivatott, hogy megakadályozza a párásodást. Nálunk ilyenben játszhatsz

Ruházat: Rengeteg méretben, vadonatúj egyberészes overálokkal várunk, hogy ne a saját ruhád koszold össze, és hazafele az autóba is tisztán ülj be

Ha úgy érzed időközben megéheznétek, bográcsozási lehetőséget is biztosítunk. (Bográcsozás Premium csomag választása esetén megoldható). Nálunk csakis a legújabb és legmodernebb felszerelést kapod precízen és egységesen beállítva.

Ha még sosem játszottál, ne aggódj! Az egyik legbiztonságosabb pályán fogsz játszani a rendőrség által bevizsgált markerekel. Magasnyomású palackjainkat előírásnak megfelelően 3 évente ellenőriztetjük. Thermolencsés azaz páramentes maszkjaink pedig dupla üveggel védik szemed világát! Kérésre hölgyeknek külön mellvédőt biztosítunk. Bármilyen kérdés esetén nyugodtan keress minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.


Csatlakozz te is Facebook közösségünkhöz, likeold az oldalt, hogy te is nyerhess ajándék játékot!!